043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

1001 Arabische Nachten in Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
1001 Arabische Nachten in Maastricht

Beleef 1001 Arabische Nachten met je beste vriend(inn)en. Een exotisch, feestelijk, verrassend groepsuitje of vrijgezellenfeest van Maastricht Excursies.

We beginnen dit combinatie-arrangement met een workshop Buikdansen, om daarna de geheimen van de Arabische wereld te ontdekken, denk bijvoorbeeld aan speciale thee en de Arabische shisha, allemaal onder het genot van een hapje en drankje.

16.00 - 18.00 Workshop Buikdansen

Buikdansen kent vele vormen en uitvoeringen. Elke Oosterse cultuur heeft zo zijn eigen dans. Zo zijn er ook dansen die meer op volksdansen lijken, zoals de Egyptische 'Saidi' stokdans, of de Turkse zigeunerdans.

Tijdens deze workshop wordt eerst vertelt welke buikdans jullie gaan leren, waarna iedereen aan het werk om het onderlichaam en de bekkenbodem los te maken.

Daarna gaat iedereen op basis van een ingestudeerde choreografie zijn eigen exotische buikdans uitvoeren. Voordeel is ook dat die rare Sultan van thuis afwezig is, en jullie je dus volledig kunnen concentreren op de sensuele bewegingen, de schokkerige en soms hilarische bewegingen van je vriendinnen. Of je verbazen over het talent dat je nooit achter je beste vriendin had gezocht.

18.00 - 21.30 Ontdek de Arabische wereld

Welkom in de exotische wereld van de Marokkaanse keuken, waar diverse speciale kruiden worden gebruikt om de lekkerste gerechten te bereiden. Ontdek het bekende couscous met tajineschotels, briouettes, merguezworst en pastilas. Julie worden van harte verwelkomd door jullie gastheer of gastvrouw met Marokkaanse thee om vervolgens de Shisha waterpijp te ontdekken. Probeer je echt te voelen als een Arabische prinses, geniet van diverse lekkere Marokkaanse tapasgerechten en kom geheel ontspannen weer thuis!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding buikdansen
  • Marokkaanse tapashapjes, waterpijp roken
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk evenement op maat. Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan