Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

1001 Arabische Nachten in Maastricht

Details over dit uitje

Beleef 1001 Arabische Nachten met je beste vriend(inn)en. Een exotisch, feestelijk, verrassend groepsuitje of vrijgezellenfeest van Maastricht Excursies.

We beginnen dit combinatie-arrangement met een workshop Buikdansen, om daarna de geheimen van de Arabische wereld te ontdekken, denk bijvoorbeeld aan speciale thee en de Arabische shisha, allemaal onder het genot van een hapje en drankje.

16.00 - 18.00 Workshop Buikdansen

Buikdansen kent vele vormen en uitvoeringen. Elke Oosterse cultuur heeft zo zijn eigen dans. Zo zijn er ook dansen die meer op volksdansen lijken, zoals de Egyptische 'Saidi' stokdans, of de Turkse zigeunerdans.

Tijdens deze workshop wordt eerst vertelt welke buikdans jullie gaan leren, waarna iedereen aan het werk om het onderlichaam en de bekkenbodem los te maken.

Daarna gaat iedereen op basis van een ingestudeerde choreografie zijn eigen exotische buikdans uitvoeren. Voordeel is ook dat die rare Sultan van thuis afwezig is, en jullie je dus volledig kunnen concentreren op de sensuele bewegingen, de schokkerige en soms hilarische bewegingen van je vriendinnen. Of je verbazen over het talent dat je nooit achter je beste vriendin had gezocht.

18.00 - 21.30 Ontdek de Arabische wereld

Welkom in de exotische wereld van de Marokkaanse keuken, waar diverse speciale kruiden worden gebruikt om de lekkerste gerechten te bereiden. Ontdek het bekende couscous met tajineschotels, briouettes, merguezworst en pastilas. Julie worden van harte verwelkomd door jullie gastheer of gastvrouw met Marokkaanse thee om vervolgens de Shisha waterpijp te ontdekken. Probeer je echt te voelen als een Arabische prinses, geniet van diverse lekkere Marokkaanse tapasgerechten en kom geheel ontspannen weer thuis!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding buikdansen
  • Marokkaanse tapashapjes, waterpijp roken
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk evenement op maat. Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan