Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

Workshop Action Painting in Maastricht

Details over dit uitje

Zijn uw muren thuis of op kantoor een beetje kaal? Breng daar verandering in met de dynamische workshop Action Painting van Maastricht Excursies.

Onze kunstenaar weet als geen ander hoe u de technieken van het Action Painting onder de knie krijgt, zodat u deze ook thuis gemakkelijk kan toepassen.

U kunt gezamenlijk één groot schilderij maken of een voor uzelf. Tot slot mag u uw het kunstwerk mee naar huis nemen of op uw werkplek hangen.

De verrassende dynamiek maakt deze workshop dan ook geschikt voor iedereen die op een gezellige manier bezig wil zijn met zinnenprikkelende creaties geïnspireerd door zijn oeverloze energie!

De professionele kunstenaar begint met een kleine illustratie van zijn eigen werk en wisselt gedachtes erover uit. Daarna achterhaalt hij natuurlijk de reden waarom u deze workshop heeft gekozen en bedenkt samen met een passend thema waar u uw ‘skills’ kan tentoonstellen.

Misschien een leuke tip voor bij een vrijgezellenfeest, we verven onze gedachten over de toekomst van de 2 geliefden. Hoe origineler het idee hoe beter de uitwerking natuurlijk!

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over deze creative en rustgevende workshop.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Locatie hartje Maastricht
  • Doeken, verf en gereedschap
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan