043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

’t Allermooiste van Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
’t Allermooiste van Maastricht

Geniet van 't Allermooiste van Maastricht, tijdens een boottocht over de Maas, en een historische stadswandeling met een gids van Maastricht Excursies.

U bezoekt ook nog het drukkerijmuseum en de oudste watermolen van Maastricht. Tussen alle water- en stadsavonturen door geniet u van heerlijke Bourgondische lekkernijen.

11.00 Feestelijk welkom met koffie en vlaai

Hartelijk welkom aan boord van onze comfortabele schip. Uw feestelijke groepsuitje begint uiteraard met een kopje koffie en een vers stukje vlaai.

11.15 - 13.30 Afvaart en tocht over de Maas

We gooien de trossen los en varen langzaam we door de historische binnenhaven 't Bassin, op weg naar ruimer sop. De haven vormde de verbinding tussen twee kanalen. Richting het noorden vormt de haven het beginpunt van de Zuid-Willemsvaart en richting het zuiden voor het inmiddels gedempte Kanaal Maastricht-Luik.

Tijdens de boottocht passeert u maar liefst drie sluizen en een tunnel die deel uitmaakte van de oude vestingwerken. Onze bemanning serveert tijdens de boottocht drie verrukkelijke streekgerechtjes: Seizoenssoep, gestoofd runvlees op Maastrichtse wijze met frietjes en mayonaise & Limburgse grottenkaas met stroop en roggebrood.

13.30 - 15.15 Stadswandeling met gids

Nadat het schip is afgemeerd, gaat u op weg met een professionele gids en bekijkt u diverse historische monumenten en bezienswaardigheden in het centrum. Er wordt ook een kort bezoek gebracht aan het Drukkerijmuseum, gelegen in een van de oudste straatjes van Maastricht.

15.15 - 15.30 Bezoek de oudste Watermolen

De oudste watermolen van Nederland functioneert momenteel als motor achter de bakkerij. De bakker vertelt met trots zijn verhaal terwijl u geniet van een lekkernij.

Een van deze programmaonderdelen los boeken? Informeer naar alle mogelijkheden. Bij Maastricht Excursies boekt u uw arrangement geheel op maat!

Inclusief:
  • Privé rondvaart
  • Koffie en vlaai
  • Drie verrukkelijke streekgerechten
  • Historische Stadswandeling
  • Bezoek drukkerijmuseum
  • Bezoek watermolen
  • Lekkernij uit de bakkerij

Als u wilt kunnen we u ook één van onze ervaren begeleiders laten meevaren. Terwijl u lekker onderuit zit en geniet van de boottocht, vertelt hij of zij de mooiste verhalen en anekdotes over de plaatsen waar u langs vaart.

Wilt u uw eigen Maascruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan