Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bonbon Workshop in Maastricht

Details over dit uitje

Bij de smakelijke Bonbon workshop van Maastricht Excursies likt u echt uw vingers af. Een echte chocolatier leert u overheerlijke gevulde bonbons maken, bijvoorbeeld met vullingen van o.a. slagroom, noten en fudge.

U kunt natuurlijk ook van alle ingrediënten even proeven. Gezellig tijdens een uitstapje met vrienden en familie of collega’s. U maakt er chocola van!

Weinigen onder ons zijn afkerig van chocola. Of anders gezegd: wie is er nu niet gek op deze heerlijke lekkernij, gemaakt van voornamelijk cacao en suiker?

Chocola is zelfs verslavend, maar dat is meer omdat het zo verrukkelijk is dan dat het een gevolg zou zijn van de stoffen die zich (wel degelijk!) in de chocolade bevinden. Een volwassen kerel zou tientallen kilo’s pure chocola moeten eten om ook maar iets van deze effecten te merken!

De chocolatiers van Maastricht Excursies vertellen u alles wat u moet weten om met chocolade de meest prachtige en overheerlijke bonbons kunt maken.

Uiteraard mag u tijdens de workshop onbeperkt snoepen en krijgt u de bonbons én de recepten mee naar huis!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Materiaal
  • Onbeperkt water, koffie en thee
  • Glas mooie dessertwijn passend bij de chocolade
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan