Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Borrelworkshop in Valkenburg

Details over dit uitje

Bij een lekker borreltje horen een paar stevige en verse happen. Bezoekt u eerdaags Valkenburg en heeft u zin om met uw voltallige gezelschap heerlijk te genieten van de Limburgse keuken? Bezoek onze borrelworkshop in Valkenburg a/d Geul en ontdek de 'ruig e keuken' van het Limburgse heuvelland. Naast het proeven van een lekker drankje maakt u samen de lekkerste gerechten.

Na een mooie wandeling of excursie door het pittoreske Valkenburg, is deze workshop de ideale combinatie van ontspanning en culinair genot. De kookstijl die tijdens deze borrelworkshop wordt gehanteerd wordt ook wel 'puur'genoemd door onze chef, uw neus vertelt ondertussen hele andere verhalen. Combineer wat u gemaakt heeft met een overheerlijk Limburgs pilsje of wijntje en sluit de middag of avond af met een gezellig culinair onderonsje in onze eetkamer.

Deze borrelworkshop in Valkenburg kan ook uitstekend met een vergadering of bedrijfsuitje worden gecombineerd. Uw meeting wordt dan door ons feestelijk en culinair opgewaardeerd met bijzondere Bourgondische lekkernijen.

Inclusief:
  • Professionele keuken en gezellige eetkamer
  • Kook/hapjesworkshop onder leiding van professional
  • Proeven van origineel Limburgs bier of wijn
  • Ook als zakelijke 'working lunch' of diner te boeken
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Wij organiseren elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan