Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubble Voetbal in Maastricht

Details over dit uitje

Bij Maastricht Excursies kunt u nu uw eigen sportevenement organiseren, namelijk het Bumping Bubble Ball! Dit spel kan zowel binnen in een sportzaal als buiten op een veld gespeeld worden.

Bubble Ball is een grappig spel dat perfect is voor iedereen die van bubbelende lichaamsbeweging houdt, in het kort met een beschermde plastic bal om je lichaam lekker voetballen. Dit spel is zeker een aanrader voor een vrijgezellenfeest of een groepsuitje. Ook als gezellig uitje voor de hele school te boeken voor een aparte sportdag, of zomaar als sportief dagje uit voor de familie.

Het spel Bubble Ball speel je in teams, je speelt dit net zoals normaal voetbal. Iedere deelnemer heeft een kunststof bol om zijn lichaam die botsingen tegenhoudt en het vallen of botsen verzacht. De keeper 'bubbled' tegen de doelpalen en de lat, de spits 'blubbled' de verdediger omver en niemand heeft na afloop een blessure.

Een zeer creatief persoon wilde niet 22 personen en 1 bal op een voetbalveld, maar 22 ballen! De gedachte hierachter was, hoe meer ballen op het veld hoe leuker het spel. Onze professionele Bubble specialist zal jullie eerst wat uitleg geven over de spelregels en diverse technieken. Daarna kan bubbel wedstrijd beginnen.. Let's Bubble!

Voor een gezellig vrijgezellenfeestje of een groepsuitje met vrienden of vriendinnen, Bubble Ball is de stuiterende sensatie van dit moment. Kijk ook eens naar alle andere verrassende spelprogramma´s voor nieuwe frisse ideeën voor jullie unieke dagje uit!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Kunststof Bubbels
  • Huur sportzaal of veld
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan