Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Burlesque Workshop in Valkenburg

Details over dit uitje

Vamp of Diva, een echte Burlesque danseres heeft stijl en klasse en weet haar verleidingskunsten op het publiek over te brengen. Tijdens deze Burlesque Workshop in Valkenburg leer je niet alleen hoe je je sexy moet gedragen, maar ook hoe je daarbij allerlei attributen en kleding kunt gebruiken. Of je nu een uitdagend vrijgezellenfeest wilt organiseren of gewoon samen met je vriendinnen een leuke tijd wilt beleven, na deze workshop weet je in ieder geval elke man (of vrouw) om je vinger te winden.

Glitter & glamour, handschoenen, boa's, hoedjes, strikjes, kousen en tal van andere feminiene accessoires zijn standaard onderdeel van deze uitgebreide rondleiding in 'teasing' en theater! Een zekere pose aannemen en met een subtiele glimlach je publiek betoveren, Burlesque is meer dan een dansje, bij professionele Burlesque is de juiste choreografie de basis voor succes.

Uiteraard mogen jullie zelf een eigen Burlesque outfit meenemen of een paar Killer Heels om deze workshop nog iets spannender te maken!

Inclusief:
  • Burlesque attributen (zoals handschoenen, boa's, hoedjes, strikjes, kousen, etc.)
  • Korset voor de aanstaande bruid
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op elk gewenst tijdstip

We kunnen deze Burlesque Workshop natuurlijk nog leuker maken! Voor elk vrijgezellenfeest hebben wij nog wel een paar ludieke ideeën! Een speciale Kroegentocht inclusief? Bel of mail ons en maak van dat dagje uit met vriendinnen een avontuur om nooit meer te vergeten!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop in Valkenburg kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan