Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman in Valkenburg

Details over dit uitje

Ga op feest avontuur met The Candyman, het verrassende vrijgezellenfeest overtreft de stoutste verwachtingen. Tijdens deze excursie beleeft u de leukste avonturen in het gezellige Valkenburg! De Candyman likes to pose, hug, dance, drink and party. En iedereen doet mee!

Het is het de origineelste vrijgezellenparty, de vrijgezel wordt gelijk omgetoverd tot CANDYMAN of CANDYGIRL. Gehuld in een anoniem ‘Candyman-pak’, gaat de Candyman met zijn team allerlei bizarre uitdagingen aan in het centrum van de stad. Een gek dansje, een spontaan interview met argeloze voorbijgangers en nog veel meer!

Tegen een kleine meerprijs worden de bruid en haar aanstaande gom allebei verkleed als Candyman en/of Candygirl en zullen ze met hun eigen team op avontuur gaan. Natuurlijk zullen beide partners elkaar ook spontaan in Valkenburg tegenkomen. Deze ‘Candyman Battle’ zet de stad op zijn kop! De twee teams strijden dan om de enige echte Candyman Hoofdprijs die bij de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden!

Alles wordt met camera vastgelegd voor later!

Afsluitend bezoekt u een gezellig Café en gaat u samen nagenieten onder het genot van een lekkere borrel. De filmpjes worden u later digitaal toegestuurd, zodat u deze supergave dag ook thuis weer kunt beleven.

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 drankje
  • Prachtig Candyman- / Candgirlsuit
  • Lekkere voor onderweg
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan