Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Champagne Proeverij in Maastricht

Details over dit uitje

Bourgondisch genieten in Maastricht? Met de Champagne proeverij van Maastricht Excursies brengen wij u naar een gerenommeerde wijn- en champagnehuis, een prachtige entourage waar diverse wijnkelders en wijngaarden nog steeds in volle glorie te bezichtigen zijn.

Tijdens uw uitstapje of weekendbezoek aan Maastricht mag u dit eeuwenoude wijnhuis en de omliggende wijnakkers gewoon niet missen.

Het wijnhuis bestaat al zo'n 270 jaar en bezit nog steeds de unieke sfeer van toen. U begint deze proeverij met een rondleiding door de wijngaard om daarna de bottelarij en de wijnkelders te bezoeken. De kelders stammen uit de 14e eeuw, de houten fusten en hun speciale geur zorgen er voor dat u al snel nieuwsgierig wordt naar de inhoud ervan. Het wordt dus tijd voor de exquise champagneproeverij.

Proef zes verschillende champagnes waaronder diverse internationaal gerenommeerde merken zoals Hubert Dauvergne. Tijdens de proeverij worden tevens heerlijke koude amuses geserveerd. Geniet van de speciale entourage van dit oude wijnhuis en proost op het goede leven. Santé!

Inclusief:
  • Rondleiding door de wijnkelders, bottelarij en stadswijngaard
  • Proeverij van 6 champagnes waaronder Hubert Dauvergne
  • Heerlijke luxe bijpassende amuses
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan