Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

City Golf in Maastricht

Details over dit uitje

Ben jij goed in golf, maar heb je zin in een nieuw uitdaging? Boek dan nu ons super uitdagende 'City Golf' arrangement bij Maastricht Excursies.

Wij willen wel eens zien of uw vaardigheden nog wel zo goed zijn in het midden van de stad. Haalt u de minste slagen op de 6 holes? Wij willen het wel eens zien!

Naast het bekende traditionele spel op de golfbaan, zijn er ook al andere varianten uitgevonden. Bijvoorbeeld het 'boerengolf'. City-Golf is een speciale variant , zoals de naam al aangeeft, het speelt zich af in het midden van de stad.

Tijdens het parkoers is de begeleider tevens een gids die u de mooiste plekjes van Maastricht laat zien.

Na ontvangst wordt eerst een korte maar duidelijke basis uitleg gegeven. Als dit is afgerond en voor allen duidelijk is kunt u aan de slag met golven op de verschillende holes. De holes liggen op wandelafstand door de binnenstad verspreid.

Laat u verrassen door originaliteit van de verschillende holes! City-Golf speelt u niet op de mooi gemaaide grasmatten maar op ruw terrein denk bijvoorbeeld over hobbelige kinderkopjes, uitgestrekte pleinen of smalle steegjes. De uitdaging van City-Golf is, net als bij gewoon golf om de golfbal in zo weinig mogelijk slagen in de hole te spelen.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Golf materiaal
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan