Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game in Valkenburg

Details over dit uitje

Ontdek in Valkenburg onze hypermoderne virtuele Crime City Tablet Game , hierbij gebruikt u tablets en niet te vergeten.. Teambuilding staat voorop!

Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie! Hoe u dat gaat doen? Dat vertellen we u graag! U gaat banken beroven, etalages plunderen en nog veel meer. Deze spannende game zorgt altijd weer voor teambuilding, daarnaast maakt u gebruik van GPS om de activiteiten te coördineren en gaat samen de stad geheel leeg plunderen.

Samen met uw handlangers terroriseert u het stadscentrum van Valkenburg. Kraak kluizen, verzamel wapens en beroof het andere team. MAAR.. Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel, de politie is inmiddels op de hoogte van uw aanwezigheid en kijkt alleen maar weg als u ze financieel compenseert, omkoperij!

Niet alleen uw eigen bankrekening ziet u op de tablet maar ook die van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Het resultaat? Een bloedstollende race midden in het centrum van Valkenburg. Nu is uw kans om uw vingers te branden aan criminele activiteiten!

Na deze virtuele game sluiten we het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig Valkenburgs café.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje en GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelevenement kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan