Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kolonisten van Valkenburg – Tablet City Game

Details over dit uitje

Een avontuurlijk uitje in Valkenburg organiseren met wat gezellige teambuilding? Wij hebben van één van de meest populaire bordspelen vertaald naar een waanzinnige ontdekkingsreis in Valkenburg.

Net als het originele spel 'Kolonisten van Catan', zult u als 'Kolonisten van Valkenburg' aan het werk gaan om grondstoffen binnen te halen en overwinningspunten te halen.

De door ons geleverde Tablets en Tablets laten die plekken zien waar veel te halen valt, waar virtueel geplunderd en geroofd mag worden.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in de door u gekozen stad te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Wat de VOC kon, kunt u zelf een stuk beter! Het is een spel van tactiek en strategie en het is zeer handig als uw team de juiste route door de stad weet uit te stippelen. Het beste team is creatief, vindingrijk en koloniseert in een rap tempo. Bovendien zal dit team kans maken op onze prachtige hoofdprijs en de eeuwige roem der kolonisten!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan