Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Decoupage Workshop in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht Excursies verzorgt in Maastricht de Decoupage Workshop, dé trend van het moment! Deze oude techniek is nu weer helemaal hot.

Vroeger werd het toegepast om (saaie) materialen zoals een stoel, tafel of een kast te bekleden met papieren motieven met prachtige dessins. En nu wordt het gebruik om je (slaap)kamer uniek te maken!

Decoupage komt oorspronkelijk uit de filmwereld en betekent letterlijk het verknippen of opdelen van een scene in shot. Tijdens deze workshop gaat u onder begeleiding van een professional een uniek item decouperen geheel naar uw smaak.

Vaak wordt er gebruik gemaakt van papieren servetten of inpakpapier met een trendy print. Over het algemeen wordt deze workshop op houten voorwerpen gedaan zoals dienbladen, vogelhuisjes, thee doosjes, lijsten, stoelen, bloempotten, dieren, etc. In overleg mag u ook een eigen voorwerp meenemen om te decouperen.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Voorwerp, materialen, lijmen en decoraties
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan