Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet Game in Valkenburg

Details over dit uitje

Altijd al een vastgoedhandelaar willen zijn? Tijdens onze Empire City Game moet u proberen om zo veel mogelijk vastgoed te kopen. Dat is de kern van virtueel spel van Maastricht Excursies, in Valkenburg.

Om zo veel mogelijk vastgoed te kopen maakt u gebruik van GPS Tablets, u speelt de fictieve manager van een Valkenburgs vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw beheer zien te krijgen.

Hopelijk is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie en zal uw bankrekening het snelste groeien. Ook wordt tijdens het spel uw kennis over de stad getest.

Uw gezelschap wordt verdeeld in teams en elk team krijgen eigen GPS tablets mee. Op deze tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en nog vele andere extra’s ziet verschijnen. Door met uw team gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille. Maar houdt altijd uw concurrentie in de gaten! Als tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Haha, wie het laatst lacht, lacht het best!

We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellige Valkenburgse kroeg.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje en GPS Tablets
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan