Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

Fietspuzzeltocht – Lunch – Borrelsloep in Maastricht

Details over dit uitje

Fan van fietsen? Fan van puzzelen? Dat treft, want bij Maastricht Excursies bieden wij u namelijk onze Fietspuzzeltocht – Lunch – Borrelsloep met gids aan.

Al puzzelend baant u zich een weg langs de mooiste plekjes van Maastricht om vervolgens na de lunch over te stappen op een heuse sloep waar u onder het comfort van een glas prosecco na kan praten!

U geniet van het mooie Maastricht in al haar glorie tijdens dit dagarrangement.

10.00 – 13.30 Fietspuzzeltocht

Dit gezellige arrangement van Maastricht Excursies begint met een sportieve fietspuzzeltocht door het centrum van Maastricht. U krijgt van ons een aantal opdrachten en een route mee zodat u tenminste de weg weet. Bekijk de mooiste monumenten en de gezellige straten van de stad en vergeet niet af en toe op de kaart te kijken en de opdrachten op te lossen.

De fietstocht gaat niet alleen langs het Vrijthof, maar doet ook andere pleinen en Maastrichtse bezienswaardigheden aan. Het winnende koppel of team ontvangt natuurlijk een leuk presentje!

13.30 – 14.30 Lunch

Dan is het tijd voor een stevige maaltijd in een gezellig restaurant in het centrum van de stad. U heeft ruim de tijd om te genieten van heerlijke broodjes en seizoensgebonden gerechten. Geniet van de complete Limburgse keuken en maak u klaar voor een ontspannen boottocht.

14.30 – 16.30 Borrelsloep

Onze prachtige sloep en onze alcoholvrije schipper leiden u over de mooiste vaarwegen van Maastricht. Ondertussen kunt u genieten van een heerlijk glas wijn en een lekkere . Bij storm en ontij plaatst onze ketelbinkie een kap over het schip zodat u altijd droog zit.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 2 drankjes
  • Fietsen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Sloep met schipper
  • 2 Glazen prosecco op de sloep
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Bekijk ook eens onze afdelingsuitjes,bedrijfsevenementen, bedrijfsuitstapjes, boottochten, groepsarrangementen, paaldansen, rondvaartboot, stadswandelingen, wijnproeverij en tientallen andere gezellige arrangementen in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan