Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Geologische Wandeling in Valkenburg

Details over dit uitje

Wij bieden u een unieke wandeling aan in het o zo prachtige Valkenburg, namelijk de Geologische Wandeling in het Mergellandschap rond Valkenburg.

Tijdens deze prachtige wandeling , door het bos en langs de Geul en met mooie uitzichten, krijgt u uitleg van onze geologische expert over het ontstaan van dit, zeker voor Nederland, unieke landschap en de manier waarop de mens in de loop van de tijd dit landschap heeft ingericht en gebruikt.

Tevens komt de economische betekenis van dit mergellandschap voor een krimpregio als Zuid-Limburg aan bod en uiteraard ook de mogelijke gevolgen daarvan voor de duurzaamheid.

U start bij de Berkelpoort en u wandelt ongeveer 2 uur lang door het mergellandschap in Valkenburg. Het is eventueel mogelijk om te pauzeren tijdens deze wandeling, we kunnen de prijs van een drankje of koffie met vlaai mee nemen in de tourprijs of u betaalt het ter plekke. De wandeling heeft een afstand van ongveer 6 kilometer en we adviseren u om degelijk schoeisel aan te trekken.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Valkenburgse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan