Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture fotospeurtocht in Valkenburg

Details over dit uitje

Wat dacht u van een gezellige speurtocht in het mooie Valkenburg? Tijdens onze Get the Picture fotopuzzeltocht wordt elke amateurfotograaf en avonturier vrolijker.

Dat is pas een originele manier om de stad te verkennen! Bezoek de mooie binnenstad van Valkenburg en maak opnamen van alle verrassende monumenten.

Het is een speurtocht in combinatie met een stadswandeling, een heerlijk uitstapje in de leukste stad van Limburg. Uiteraard bent u wel op tijd weer binnen zijn voor een lekker drankje natuurlijk. Een heerlijk uitje met vrienden, familie of collega's!

Vooraf de tocht wordt uw gezelschap verdeeld in verschillende teams en onze vakkundige begeleiders leggen alles tot in detail uit. U krijgt van ons een tasje mee, hierin zit onder andere een routekaart en verschillende opdrachten. Bonuspunten krijgt u uiteraard als u bijvoorbeeld een bekende Limburger fotografeert of de burgemeester op foto weet te zetten.

Na al dat speuren kiest onze begeleider de winnaar tijdens de prijsuitreiking in een gezellig café, het winnende team gaat er met de 'Get the Picture' hoofdprijs vandoor! Uiteraard wordt na afloop wordt al het beeldmateriaal digitaal naar u gestuurd.

Geniet van deze pittoreske speurtocht door de mooiste stad van Limburg en maak de mooiste foto’s! Vergeet er niet een te maken van uw vriend, vriendin, collega of zelfs van uw baas! Veel plezier!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Vakkundige begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Beeldmateriaal wordt digitaal toegestuurd
  • Teambuilding
  • 1 drankje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan