Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Dinner in Valkenburg

Details over dit uitje

Het centrum van Valkenburg is “the place to be” tijdens deze Get The Picture dinner arrangement, een perfecte combinatie van het ontdekken van de stad en heerlijk dineren op 3 locaties.

Tijdens dit arrangement krijgt u van ons camera mee waarmee u eindeloos foto’s kunt maken afgewisseld met een heerlijk diner. Dit arrangement is ook zeer geschikt als u geen toerist bent in Valkenburg maar u Valkenburg van een andere kant wilt bekijken.

Combineer een leuke speurtocht met een lekker diner en je krijgt het Get the Picture Dinner arrangement! Verken Valkenburg op een leuke nieuwe manier en neem met een camera verzorgd door ons foto’s van de vele fraaie standbeelden, gebouwen en monumenten die Valkenburg te bieden heeft. U wisselt deze speurtocht af met heerlijke gerechten verzorgd door diverse restaurants.

Tijdens deze speurtocht komt u langs diverse historische plekken van de binnenstad van Valkenburg. De speurtocht leidt u langs de mooie plekjes en zoekenderwijs komt u langs de beste etablissementen die u culinaire hoogstandjes kunnen serveren.

Een fotowedstrijd met smakelijke hoogtepunten dus!

In het laatste restaurant bepaalt onze jury welk team de foto-opdrachten het beste heeft uitgevoerd. Proost!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Een digitale camera voor elk team
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan