Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Winter Brunch in Maastricht

Details over dit uitje

Op originele wijze de mooiste stad van Limburg ontdekken? Dat kan bij Maastricht Excursies: spelen en genieten in de Get the Picture Winter Brunch.

Speel het spelprogramma Get the Picture, verken de stad en geniet van lekker eten. Het decor van de binnenstad is gereed voor een verrassende tocht met fotografische momenten, een heerlijke brunch en een hoofdprijs.

Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende locaties om lekker te brunchen en onderweg er naar toe gaat u allerlei ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren.

Wat gaan we precies doen?

Vooraf kiest u de restaurants uit waar u het voor-, hoofd-, en nagerecht van de brunch wilt eten, wij reserveren de locatie en u geniet telkens van een ander gerecht. Na het voorgerecht stuurt onze begeleider u op pad, met een fotocamera, een stadskaart en een opdrachtenboekje (wij raden overigens ook een warme muts, sjaal en handschoenen aan).

U kunt zelf de teams samen stellen, maar onze begeleider kan dat ook voor u doen. Ieder team zoekt via cryptische omschrijving en de kaart de beste route en ondertussen moeten er kiekjes gemaakt worden van de mooiste monumenten, pleinen, standbeelden, etc. die Maastricht te bieden heeft.

In het laatste restaurant wordt u ook weer welkom geheten door de begeleider die onder genot van een heerlijk dessert een prijsuitreiking verzorgt, want uiteraard kan er maar één team het beste zijn. Dit team wordt beloond met een leuke prijs!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 14.45 Get The Picture deel 1

14.45 - 16.00 Hoofdgerecht

16.00 - 16.45 Get The Picture deel 2

16.45 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Vakkundige begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan