Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Glowvoetbal in Maastricht

Details over dit uitje

Jullie willen een lekker potje ballen in het centrum van Maastricht samen met vrienden of collega’s? Je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje een beetje sportief opvrolijken met een prachtige lichtshow? Glowvoetbal maakt van elke voetbalwedstrijd iets zeer speciaals, vooral omdat je het gezicht van je tegenstander bijna niet herkent.

De bal is verlicht, de lijnen én de goals! Misschien kan je wel een mijnwerkershelm met een lampje meenemen, dat scheelt al behoorlijk. Bij Maastricht Excursies is deze spectaculaire ‘Glow’-voetvalruimte nu te boeken, voor kleine en grotere gezelschappen.

Door middel van het gebruik van blacklights is alleen het veld, de doelen en de bal verlicht! Bij Glowvoetbal zijn er verschillende spelvarianten mogelijk. Denk hierbij aan: 3-3, 4-4 partijtje, ieder voor zich met het vernieuwde ‘blokjesvoetbal’ met lichtgevende blokken.

Naast het standaard Glowvoetbal (noem dat maar standaard) is er ook een andere variant mogelijk, Bubblevoetbal met blacklight, oftwel, lekker lichtgevend botsen en bumpen totdat je het doel van de tegenstander hebt bereikt. Want als je alle gadgets weghaalt, draait het daar toch nog steeds om!

Inclusief:
  • Glowvoetbal met verlichte bal, lijnen en goals
  • Fouragering, water of energiedrankjes zijn altijd te organiseren!
  • Vakkundige begeleiding, d.w.z. iemand die ‘het licht heeft gezien’ als het om Glowvoetbal gaat.
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Bij Maastricht Excursies kunnen jullie Glowvoetbal prima combineren met diverse andere arrangementen. Wat dacht je van een leuke City game? Niets is onmogelijk! Bespreek jullie voorkeuren met onze medewerkers. Bel naar 043 82 00 328 of chat!
Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Maastricht Excursies kan je natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits je bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.
Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan