9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 87 reviews
043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Glowvoetbal in Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Glowvoetbal in Maastricht

Jullie willen een lekker potje ballen in het centrum van Maastricht samen met vrienden of collega’s? Je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje een beetje sportief opvrolijken met een prachtige lichtshow? Glowvoetbal maakt van elke voetbalwedstrijd iets zeer speciaals, vooral omdat je het gezicht van je tegenstander bijna niet herkent.

De bal is verlicht, de lijnen én de goals! Misschien kan je wel een mijnwerkershelm met een lampje meenemen, dat scheelt al behoorlijk. Bij Maastricht Excursies is deze spectaculaire ‘Glow’-voetvalruimte nu te boeken, voor kleine en grotere gezelschappen.

Door middel van het gebruik van blacklights is alleen het veld, de doelen en de bal verlicht! Bij Glowvoetbal zijn er verschillende spelvarianten mogelijk. Denk hierbij aan: 3-3, 4-4 partijtje, ieder voor zich met het vernieuwde ‘blokjesvoetbal’ met lichtgevende blokken.

Naast het standaard Glowvoetbal (noem dat maar standaard) is er ook een andere variant mogelijk, Bubblevoetbal met blacklight, oftwel, lekker lichtgevend botsen en bumpen totdat je het doel van de tegenstander hebt bereikt. Want als je alle gadgets weghaalt, draait het daar toch nog steeds om!

Inclusief:
  • Glowvoetbal met verlichte bal, lijnen en goals
  • Fouragering, water of energiedrankjes zijn altijd te organiseren!
  • Vakkundige begeleiding, d.w.z. iemand die ‘het licht heeft gezien’ als het om Glowvoetbal gaat.
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Bij Maastricht Excursies kunnen jullie Glowvoetbal prima combineren met diverse andere arrangementen. Wat dacht je van een leuke City game? Niets is onmogelijk! Bespreek jullie voorkeuren met onze medewerkers. Bel naar 043 82 00 328 of chat!
Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Maastricht Excursies kan je natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits je bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.
Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan