Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht in Valkenburg

Details over dit uitje

Tijdens onze GPS Speurtocht leert u de stad Valkenburg nóg beter kennen. Maar schijn bedriegt, het lijkt eenvoudiger dan dat het is. Bent u klaar voor een uitdaging?!!

Hoe gaat deze excursie in z’n werk? Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams (bestaande uit 5 tot 8 personen per team), die de strijd met elkaar aangaan.

Elk team krijgt een GPS apparaat van ons, hiermee krijgt u krijgt hulp van maar liefst 24 verschillende satellieten. Op deze manier wordt exact berekend wat de kortste route is naar het volgende punt is.

Er is alleen een addertje onder het gras!! De route wat aangegeven staat op het GPS apparaat is weliswaar de kortste route naar de locatie, maar satellieten kunnen alleen in rechte lijn (dus hemelsbreed) aangeven waar uw doel ligt.

Het is dus aan u om de juiste route te bepalen! Vervelend? Nee hoor! Op deze manier komt u langs de leukste straatjes, steegjes en pleinen in de stad om vervolgens zo snel mogelijk naar het juiste punt te gaan. U komt niet allen op de Cauberg of het Halderpark, tijdens deze speurtocht is nog veel meer te zien! Het liefst zo snel mogelijk, want het snelste team wint de hoofdprijs tijdens onze prijsuitreiking in een gezellig typisch Valkenburgs café!

Onze GPS Speurtocht is zeer geschikt als een bedrijfsuitje of familie-uitje of vriendenuitje de stad echt wilt leren kennen. Veel plezier in Valkenburg!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • GPS-apparatuur
  • 1 drankje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden (the 'treasure hunts' can also be held in the English language).

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Neem gerust ook een kijkje bij onze andere uitjes en arrangementen in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan