Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grotbiken in Valkenburg

Details over dit uitje

Sportief groepsuitje in Valkenburg organiseren met vrienden, familie of collega's. Het ultieme mountainbiken doe je nu gewoon "in de mountain". We hebben een parcours van 70 km dwars door een mergelgrot uitgezet vol verrassende bochten, twists and turns. Uiteraard voorzien wij elke deelnemer van een beschermende helm want de bodem is niet al te zacht. Maak van jullie groepsuitje of bedrijfsuitje een waanzinnige ontdekkingstocht onder het Limburgse Heuvelland door!

Grotbiken doe je op cardanfietsen zonder ketting. Het enigste wat je hoort is de hete adem van de coureur achter je en de echo's van de deelnemers voor je. Het is een verrassende tocht dwars door de mergelgrot. De fietsen zijn voorzien van goede koplampen zodat je alle spoken en vampiers van veraf ziet aankomen.

Volg onze meester-mergelcoureurs door de ingewanden van de mergelgrot en ontdek dat je een stuk harder rijdt zonder wind tegen.

Inclusief:
  • Cardanfietsen met helm
  • Parcours van 70 km
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit sportieve event in Valkenburg kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan