Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Hangover Tablet Game in Valkenburg

Details over dit uitje

We beschikken over een bijzonder vrijgezellenfeest in Valkenburg met de vreselijkste kater ooit!: The Hangover. Speel deze virtuele game met actie, spanning en heel veel lachwekkende momenten.

Verloren tanden, gruwelijke tatoeages, gestolen portemonnees en een knallende koppijn, ook jullie hebben gisteren een (on)vergetelijke vrijgezellenavond gehad en dit zijn de naweeën hiervan.

En nu het ergste; het huwelijk…. is vandaag! En daar moet nog van alles voor geregeld worden!

Jullie worden met behulp van een tablet kriskras door Valkenburg geleid met als doel om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen, zoals het afbetalen van de ringen of het herstellen van je gebit.

Lever alles vervolgens af op de feestlocatie!

Terwijl het allemaal al heel erg vervelend is besluiten wij om de boel toch nog even te saboteren. Ontwijk de striptease danseres van gisteravond, de ex, en de schoonmoeder, deze lopen namelijk ook rond in Valkenburg! Kun jij het huwelijk nog redden?

Onder het genot van een welverdiend drankje zal het winnende team bekend gemaakt worden. Is het jullie gelukt? Heel veel succes!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 1 drankje
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een vrouwelijke variant: The Wedding Planner.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan