Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tea – Koetstocht – Borrel in Maastricht

Details over dit uitje

Geniet met vriendinnen of collega's van een bourgondische High Tea, een koetstocht en een heerlijk wijntje tijdens de High Tea - Koetstocht - Borrel Arrangement van Maastricht Excursies.

Uiteraard wordt er tijdens dit leuke arrangement nog even lekker gesmikkeld van een High Tea en kunnen jullie de mooiste plekjes ontdekken van Maastricht. In een typisch Maastrichts café sluiten jullie deze middag af! Gezellig met de meiden onder elkaar!

13:00 - 15:00 High Tea

In het centrum van Maastricht kunt u samen met uw vriendinnen chique genieten van een overheerlijk High tea van Maastricht Excursies. Vanaf een uur of 12 worden er lekker sandwiches, hartige hapjes, petit fourtjes en nog veel meer lekkers voorgeschoteld uiteraard onder het genot van diverse soorten thee.

15:10 - 16:00 Koetstocht

Ontdek tijdens deze pittoreske koetstocht de oude restanten van het middeleeuwse Maastricht. De oude kerken, leuke pleintjes, de statige panden en alle andere monumenten vormen de perfecte achtergrond voor een bijzonder verhaal op de koets!

16:00 - 17:00 Borrel

U sluit deze middag af in een gezellig en typisch Maastrichts café op bijvoorbeeld het Vrijthof, de Markt of het Onze-Lieve-Vrouwe-plein. Uiteraard kunt u nog even na kletsen over de heerlijke High Tea of de leuke plekjes die u heeft ontdekt tijdens de koetstocht. Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide High Tea
  • Huur koets
  • Koetsier
  • Onbeperkt drankjes gedurende 1 uur (bier van de tap, huiswijn, fris, koffie of thee)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk uitje op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan