Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland quiz in Valkenburg

Details over dit uitje

Deze quiz is altijd feestelijk, verrassend maar bovenal zeer aanstekelijk. U komt allerlei grappige of verrassende feiten te weten over het wel en wee van Nederlandse artiesten en BN-ers of bijvoorbeeld het sexuele gedrag van de gemiddelde Limburgse loodgieter. De quiz wordt afgewisseld met opzwepende en vrolijke muzikale fragmenten.

Uw gezelschap wordt opgedeeld in twee tegen elkaar strijdende teams, waarvan er eentje er met de 'Ik hou van Holland' hoofdprijs vandoor gaat. Speel deze hilarische quiz en beantwoord de komische vragen, luister naar de gekke muziekfragmenten en zet een oranje petje op! Nog even en het carnaval begint...

Inclusief:
  • Enthousiaste Quizmaster
  • Fraai Decor
  • Rad
  • Leuke kostuums en oranje attributen
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • Gezellige locatie in hartje Valkenburg
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Bij Maastricht Excursies kunt u dit spel goed combineren met diverse andere arrangementen. Wat dacht u van een leuke rondvaart of een workshop? Niets is onmogelijk! Bespreek uw voorkeuren met onze enthousiaste medewerkers.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma in Valkenburg kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan