Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Winter Dinerspel in Maastricht

Details over dit uitje

In een gezellig restaurant in het centrum van Maastricht organiseert Maastricht Excursies het hilarische 'Ik hou van Holland Dinerspel', gecombineerd met een heerlijke winterse maaltijd.

Het wordt steeds kouder buiten, de temperatuur daalt nu tot onder nul, maar binnen wordt het steeds warmer. Tijdens het dinerspel stelt onze quizmaster uw gezelschap allerlei hilarische vragen over muziek, artiesten en nog veel meer!

Tussen de verschillende spelrondes kunt u genieten van heerlijke snert, stoofpeertjes, stamppot met een goed glas wijn!

Enkele voorbeelden van vragen die uw quizmaster gaat stellen zijn: Welke Nederlandse artiest heeft een nieuwe vriendin en hoe heet ze? Welke schaatser bleef nog doorrijden toen hij al lang en breed over de finish was? Wanneer werd de eerste Elfstedentocht gehouden? Etc.

Geniet van de unieke locatie in het hart van Maastricht in oer-Hollandse sferen en laat het buiten maar lekker koud zijn!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen winterdiner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Maastricht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

vanaf 10 personen € 57,50: NU € 53,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan