Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Maastricht Dinerspel

Details over dit uitje

Tijdens een heerlijk diner in hartje Maastricht meer te weten komen over Maastricht? Dit kan nu met het Ik Hou van Maastricht Dinerspel van Maastricht Excursies!

Tijdens dit Diner komt u door middel van onze quiz alles te weten over Maastricht. Dit diner vindt plaats in het centrum van Maastricht in een typisch Maastrichts restaurant. Na deze quiz weet u alles van Maastricht!

Uw groep wordt in meerdere teams opgedeeld en gaat onderling de strijd aan om meer over Maastricht te weten te komen. Altijd al eens iemand willen schminken? Bij deze quiz komt u er niet onderuit! Wie o wie durft in het dialect het hardst mee te zingen op Maastrichtse Hits ?

Tijdens dit Diner wordt uw kennis op diverse manieren getest. Wat kunt u verwachten? Het spellen vaan Maastrichtse woorden en zinnen, iemand schminken of geschminkt worden en uw algemene kennis zal op de proef worden gesteld. De quizmaster zal ervoor zorgen dat uw hersens goed gekraakt worden en u met uw team alles op alles zet om deze quiz te winnen. De quiz zit vol humor, leuke opdrachten en vragen, foto's, video's en muziek.

Niet alleen echte Maastrichtenaren kunnen deelnemen aan deze quiz maar ook niet-Maastrichtenaren! Een perfecte gelegenheid voor een vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje.

Inclusief:
  • Enthousiaste Quizmaster
  • Typische Maastrichtse aankleding
  • Interactieve spelrondes
  • Leuke kostuums en attributen
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • Gezellige locatie in hartje Maastricht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Bij Maastricht Excursies kunt u dit spel goed combineren met diverse andere arrangementen. Wat dacht u van een leuke rondvaart of een workshop? Niets is onmogelijk! Bespreek uw voorkeuren met onze enthousiaste medewerkers.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan