Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Maastricht Lunchspel

Details over dit uitje

Wilt u met veel plezier en leuke vragen meer over Maastricht te weten komen? Maastricht Excursies biedt u nu de Ik Hou Van Maastricht Lunch aan.

Deze Lunch met quiz vindt plaats op een zeer leuke locatie midden in het centrum van de stad. Leer de ins en outs van Maastricht kennen. Aan het einde van deze quiz weet u precies wanneer welk evenement plaatsvindt in Maastricht!

Uw groep wordt in meerdere teams opgedeeld en gaat onderling de strijd aan om meer over Maastricht te weten te komen. Altijd al eens iemand willen schminken? Bij deze quiz komt u er niet onderuit! Wie o wie durft in het dialect het hardst mee te zingen op Maastrichtse Hits ?

Tijdens een heerlijke lunch op een locatie in hartje Maastricht wordt uw geheugen getest, worden er vragen gesteld over de spelling van typische Maastrichtse woorden en zinnen, mag u schminken of geschminkt worden en wordt uw algemene kennis over Maastricht aan een aantal vragen onderworpen. De quiz wordt begeleidt door een quizmaster die de zaal zodanig enthousiasmeert dat iedereen direct zijn beste beentje voorzet. Deze quiz zit vol leuke opdrachten, humor, foto's, video's en muziek.

Niet alleen echte Maastrichtenaren kunnen deelnemen aan deze quiz maar ook niet-Maastrichtenaren! Een perfecte gelegenheid voor een vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje.

Inclusief:
  • Enthousiaste Quizmaster
  • Typische Maastrichtse aankleding
  • Interactieve spelrondes
  • Leuke kostuums en attributen
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • Gezellige locatie in hartje Maastricht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Bij Maastricht Excursies kunt u dit spel goed combineren met diverse andere arrangementen. Wat dacht u van een leuke rondvaart of een workshop? Niets is onmogelijk! Bespreek uw voorkeuren met onze enthousiaste medewerkers.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan