Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Maastricht Quiz in Maastricht

Details over dit uitje

De Ik Hou Van Maastricht Quiz van Maastricht Excursies is een unieke combinatie van veel plezier en u komt meer over Maastricht te weten!

Dit is een ideaal uitje dat plaatsvindt in het centrum van de stad op een gezellig locatie! Leer de mooie evenementen kennen die Maastricht rijk is, met een beetje geluk bevindt u zich er middenin!

U gaat in meerdere teams onderling de strijd aan om meer over deze prachtige stad te leren kennen. Heeft u altijd uw collega of beste vriend al eens willen schminken? Bij deze quiz ontkomen sommige er niet aan! Wie durft er bijvoorbeeld het hardst mee te zingen op Maastrichtse hits? In het dialect natuurlijk...

Onze ik hou van Maastricht Quiz bestaat onder andere uit geheugentestjes, vragen over de Maastrichtse spelling van woorden en zinnen, schmink opdrachten en algemene kennis over Maastricht. Daarnaast is er veel interactie tussen de deelnemers en de quizmaster maar ook tussen de deelnemers onderling. Ludieke opdrachten, humor, snelheid, foto's, video, en muziek; allemaal onderdelen die een Quiz hoort te bevatten komen langs in de Ik Hou Van Maastricht Quiz.

Niet alleen echte Maastrichtenaren kunnen deelnemen aan deze quiz maar ook niet-Maastrichtenaren! Een perfecte gelegenheid voor een vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje.

Inclusief:
  • Enthousiaste Quizmaster
  • Typische Maastrichtse aankleding
  • Interactieve spelrondes
  • Leuke kostuums en attributen
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • Gezellige locatie in hartje Maastricht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Bij Maastricht Excursies kunt u dit spel goed combineren met diverse andere arrangementen. Wat dacht u van een leuke rondvaart of een workshop? Niets is onmogelijk! Bespreek uw voorkeuren met onze enthousiaste medewerkers.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan