Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Incredible India in Maastricht

Details over dit uitje

Beleef een dag in Indiase sferen met Maastricht Excursies. Zelf een boeddha maken? Benieuwd of curry echt zo heet is? Kom er in Incredible India achter.

Boeddha’s zijn er in alle vormen en maten, deze Indiase godheid is keer op keer anders uitgebeeld door de jaren heen, vraag nu informatie aan over dit bijzondere arrangement en creëer met zorg een eigen boeddha naar voorkeur en neem deze uiteraard als souvenir mee naar huis.

Na deze rustgevende activiteit vervolgt zich de weg door naar een uitstekend Indiaas restaurant. 'Atithi Devo Bhav' is een oud Indiaas gezegde dat staat voor de gastvrijheid in India. Samen eten is in India een speciale gelegenheid, het staat symbool voor samenhorigheid, liefde en harmonie. Maastricht Excursies wilt u hiervan laten genieten, laat u onderdompelen in Incredible India!

Een van deze programmaonderdelen los boeken? Informeer naar alle mogelijkheden. Bij Maastricht Excursies boekt u uw arrangement geheel op maat!

Inclusief:
  • Gezellige locatie in hartje Maastricht
  • Klei en materialen
  • Vakkundige begeleiding
  • Indiaas Diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan