Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Koetstocht – Lunch – Onder de Maastrichtenaren

Details over dit uitje

In de gezellige Koetstocht, Lunch, spel Onder de Maastrichtenaren laat Maastricht Excursies u de mooiste plekken, pleinen en gebouwen van de stad zien.

Verborgen monumenten en historische verhalen worden verteld onder het genot van een drankje.

11.30 – 12.30 Koetstocht

Beleef deze pittoreske koetstocht met een kundige gids, die u van alles gaat vertellen over de oude restanten van het Middeleeuwse Maastricht. De oude kerken, de statige panden en alle andere monumenten vormen de perfecte achtergrond voor deze bijzondere vertelling op de koets!

12.45 – 13.45 Lunch

Dan is het echt tijd voor een lekkere maaltijd in een goed Restaurant. Geniet van een overheerlijke Limburgse Lunch die gekenmerkt wordt door verse ingrediënten en seizoensgebonden lekkernijen.

14.00 – 18.00 Onder de Maastrichtenaren

Maastricht leert u pas echt kennen door in contact te komen met de echte Maastrichtenaren. Mensen die hier zijn geboren en getogen. Tijdens deze verrassende ontdekkingstocht moet u diverse opdrachten zien te vervullen met de hulp van de locale bevolking en voorbijgangers.

De opdrachten variëren van even aanbellen en een praatje maken tot het aanspreken van een wildvreemde. Het winnende team of koppel krijgt uiteraard een leuke prijs voor alle inspanningen.

Inclusief:
  • Privé gids
  • Privé koets
  • Vakkundige begeleiding
  • Drankje voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan