Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegenspeurtocht in Valkenburg

Details over dit uitje

Tijdens deze Kroegenspeurtocht brengt onze gids u langs de gezelligste kroegen van Valkenburg. Kunt u nog wachten? Wij zeker niet, dit wordt leuk!

Valkenburg beschikt over meer dan genoeg leuke uitgaansgelegenheden, kroegen en cafés. Dat zal u niet ontschoten zijn! Het is heel leuk om juist iets nieuws te ontdekken en te beleven. Laat u meenemen langs de gezelligste kroegen van Valkenburg!

Tijdens deze kroegenspeurtocht maken we het u niet al te gemakkelijk; Deze route wordt gemaakt door middel van verkregen uitkomsten uit de speurtocht. Bent u een échte speurneus? We zullen het zien!

De locatie van de tweede of derde kroeg wordt bijvoorbeeld gevonden aan de hand van allerlei amusante, grappige of uitdagende opdrachten die wij voor u gemaakt hebben.

Zo ontdekt u allerlei leuke en interessante feitjes over de stad, de kroegen en de aanwezige bezienswaardigheden.

In elke kroeg wordt u iets verteld over de historie, de gebeurtenissen die zich hier ooit hebben afgespeeld en over de eigenaren. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om in elk café nieuwsgierig een drankje uit te kiezen. Prrrrooooost!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 4 drankjes
  • Drankje voor onderweg
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden (the Maastricht Excursies 'treasure hunts' can also be held in the English language).

Het minimaal aantal deelnemers voor deze kroegenspeurtocht kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Neem gerust ook een kijkje bij onze andere uitjes en arrangementen in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan