Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht in Valkenburg

Details over dit uitje

Samen met onze ervaren gids bezoekt u de gezelligste, beste en oudste kroegen van Valkenburg. Beleef zelf hoe gastvrij deze kroegen zijn en geniet met uw gezelschap van de gezellige sfeer.

Er staat een wel besproken gids voor u klaar, die u de mooiste cafés in Valkenburg laat zien. Er worden vier kroegen bezocht, de één nog gezelliger dan de andere.

In elke kroeg ontvangt u een drankje en verteld uw gids u alles dat u moet weten, dat is dubbel genieten! De gids verteld over de historie, de kroeg of de bijzondere eigenaren en de meest spannende gebeurtenissen van de stad. U proeft uiteraard het echte Limburgse bier!

Jaa, u krijgt een borrel of een lekker biertje en een goed verhaal. Wat wilt u nog meer? Daarbij; opletten geblazen, want misschien krijgt u aan het eind een overhoring, haha!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding (échte Valkenburgenaar met jarenlange ervaring)
  • 4 kroegstops met 4 drankjes uit de Hollandse bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Valkenburgse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Neem gerust ook een kijkje bij onze andere uitjes en arrangementen in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan