Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kruidenproeverij in Maastricht

Details over dit uitje

Benieuwd wat voor een heilzame werking kruiden hebben op uw lichaam en welzijn? Kom er achter tijdens de Kruidenproeverij van Maastricht Excursies.

Onze kruidenspecialist, oftwel herborist, laat u kennis maken met alle facetten van deze kruidenkunde. Kruiden zijn de oudste medicijnen die er bestaan. In een wereld zonder technologie is de mens aangewezen op Moeder Natuur.

Iedere plant bezit unieke energie die ziektes en kwaaltjes kan genezen. Van vermoeidheid tot een kriebelhoest en van een opgeblazen gevoel tot gespannenheid. Na afloop bent u in staat om zelf een aantal heilzame, smakelijke kruidenmelanges samen te stellen.

U krijgt tekst en uitleg over de werkzame stoffen in kruiden, het oogsten, drogen en bewaren ervan en natuurlijk de medicinale werking van verschillende kruiden. Daarnaast leert u een aantal bekende en minder bekende kruiden herkennen aan uiterlijk, geur en smaak. Veel kruiden zijn geschikt om thee van te zetten. Dat is niet alleen gezond en lekker, maar helpt vaak ook bij diverse klachten.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Goodiebag
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan