Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Likeur proeverij in Valkenburg

Details over dit uitje

Wilt u even Bourgondisch genieten van een lekker likeurtje? Deze Likeur Proeverij in Valkenburg smaakt altijd lekker. Wij nodigen u uit om met ons mee te gaan naar een tongstrelende proeverij voor een echte Limburgs Drupke's. U krijgt het beste van het beste voorgeschoteld en zult na afloop vast wel een flesje van het een of ander willen bestellen.

Likeuren, oftewel kruidenbitters bestaan al honderden jaren en worden nu nog gestookt. Vroeger had men gewoonweg het geld niet om naar een arts te gaan, dus men greep terug naar wat de natuur te bieden had. Zoals de naam kruidenbitter zegt, is het een drank waarbij de smaak niet snel zal worden vergeten en de geneeskrachtige werking bepaald wordt door de kruidenmelange.

Naast de uitleg over de vers geplukte kruiden, toevoeging van alcohol en tot slot de rijping van de drank gaat u vijf geweldige Limburgse soorten proeven.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Vijf verschillende soorten likeuren
  • Locatie hartje Valkenburg
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop in Valkenburg kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan