Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Likeur Proeverij in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht Excursies wilt u het beste van Zuid-Limburg laten proeven in deze Likeur Proeverij, op een toplocatie in het centrum van Maastricht, gegeven door onze likeur expert.

Gedurende de workshop wordt er uitleg geven over het procedé van de likeur, drinkt u gezellig een Limburgs Drupke mee?

Likeuren, oftewel kruidenbitters bestaan al honderden jaren en worden nu nog gestookt. Vroeger had men gewoonweg het geld niet om naar een arts te gaan, dus men greep terug naar wat de natuur te bieden had. Zoals de naam kruidenbitter zegt, is het een drank waarbij de smaak niet snel zal worden vergeten en de geneeskrachtige werking bepaald wordt door de kruidenmelange.

Naast de uitleg over de vers geplukte kruiden, toevoeging van alcohol en tot slot de rijping van de drank gaat u 5 geweldige Limburgse soorten proeven.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Vijf verschillende soorten likeuren
  • Locatie hartje Maastricht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan