Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Maastricht Express in Maastricht

Details over dit uitje

In Maastricht gaat u de confrontatie met uzelf aan in Maastricht Express van Maastricht Excursies, een leuke spelvariant op de tv-serie Peking Express.

Dit fantastische spelprogramma geeft enorm veel energie en creëert teambuilding als geen ander. Met z’n allen op stap om de leukste opdrachten uit te voeren, boek uw bedrijfsuitje maar bij Maastricht Excursies!

In koppels van 5 tot 8 personen gaat u het ultieme avontuur aan in de mooiste stad van Limburg. U weet niet waar u tijdens deze verkenningstocht terechtkomt en welke uitdagingen u tijdens dit spel tegenkomt. U hebt maar één doel: de finale halen…!

Tracht aan de hand van de soms cryptische aanwijzingen zo snel mogelijk en zonder geld uit te geven naar het volgende checkpoint te komen. Daar wordt u opgewacht door iemand van het Maastricht Excursies team die u de volgende opdracht overhandigt.

Het snelste team met de meeste juiste oplossingen wint! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kun je ook nog een snellere vervoermogelijkheid winnen, dus dubbel voordeel!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • Vervoersmiddelen
  • OV-kaarten
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelevenement van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan