Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Moordspel in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht Excursies heeft voor de winter een spannende avond voor u in petto: midden in Maastricht gaat u namelijk een uitdagend Moordspel spelen en lekker dineren.

In één van de bourgondische restaurants midden in het centrum van Maastricht gaat u een spannend avontuur tegemoet! U gaat samen met een professionele acteur een moordspel spelen.

U wordt eerst welkom geheten en onze acteur wijst u een karakter toe. Vervolgens krijgt u een script en de juiste aankleding voor uw rol. Tijdens een heerlijk 3-gangen diner moet u een moord zien op te lossen. Onze acteur speelt de rol van rechercheur en legt u het vuur aan de schenen!

Speelt u de dame van lichte zeden, een oude maffiabaas, de toilet juffrouw of de keurige zakenman? Wie is de dader van die lugubere moord? Eindelijk ervaart u wie de beste ondervrager is in uw gezelschap! Het kaarslicht werpt schaduwen op de gezichten, onder u zit de moordenaar zich te verkneukelen!

Gedurende het spel geniet u van een heerlijk drie gangen menu, maar ondertussen houdt u uw mede deelnemers in de gaten. Het wordt tijd dat de moordenaar ontmaskerd wordt! Geniet van ons wintermenu van snert en stoofpeertjes, ontdek de geheimen van dit enerverende spel en kruip daarna weer onder de dekens!

Voor uw gezelschap, uw vrienden, uw collega’s of familie is het winterse moorddiner een leuke manier om even te ontspannen en hard te lachen.

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen winterdiner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

6 - 12 personen € 69,50 p.p.: NU € 62,50 p.p. excl. 9% BTW
13 - > personen € 64,50 p.p.: NU € 57,50 p.p. excl. 9% BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan