Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Mexicaanse vrijgezellenavond in Valkenburg

Details over dit uitje

Olé! Maak van je vrijgezellenavond bijzonder feestelijk met een heerlijke Mexicaans 3-gangen dinerbuffet inclusief 2 cocktails. We nemen jullie mee naar een gezellige locatie in het centrum van Valkenburg voor een avondje Mexicaans stappen van de bovenste plank. Geschikt voor feestneuzen en voor liefhebbers van Latijns-Amerikaanse klanken.

Eén van de onderdelen van vanavond is het bekende "piñata slaan". Deze is gevuld met allerlei lekkernijen of verrassingen. De vrijgezel, jarige of jubilaris wordt geblinddoekt en mag proberen de piñata stuk te slaan. Op de achtergrond speelt wat vrolijke Mexicaanse gitaarmuziek en de piñataslagman of vrouw slaat per ongeluk tegen het lijf van een argeloze voorbijganger.

Een bijzonder smakelijk onderdeel van deze heerlijke vrijgezellenavond zijn de tongstrelende cocktails , vrolijkheid en een lichte maar bovendien hilarische dronkenschap verzekerd!

Mocht je behoefte hebben aan een leuk dagprogramma voordat dit Mexicaanse feest plaatsvindt, bekijk al onze gezellige arrangementen en maar er een compleet feestelijk dagprogramma van.

Inclusief:
  • Voortreffelijk Mexicaans 3-gangen diner met buffet
  • Een cocktail naar keuze
  • Piñata slaan
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit feestelijke event in Valkenburg kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan