Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pannenkoeken Cruise over de Maas

Details over dit uitje

Een gezellige boottocht over de Maas maken, maar ook nog lekker eten tussendoor? De Pannenkoeken Cruise van Maastricht Excursies is hét uitstapje voor u.

Ook voor een familie-uitje of voor een relaxte bedrijfsfeest is dit natuurlijk het leukste uitstapje in Maastricht. Tijdens de boottocht ziet u het mooiste rivierenlandschap aan u voorbij trekken.

Om circa 14.30 uur gooien we de trossen los en begint u samen met alle enthousiaste matrozen en mastroosjes aan een ontspannen rondvaart over de mooiste rivier van Nederland.

We serveren ondertussen vanaf het buffet een stapel pannenkoeken van onmetelijke proporties, die u en uw gezelschap zelf gaan garneren met gebakken spek, appelschijfjes, warme kersen en ijs. We zien nu al glimlachende gezichten!

Reserveer de mooiste vaartocht van Limburg en bekijk onze mooie rivier vanaf het water. Sprenkel wat stroop over de pannenkoeken en maak van uw uitje in Maastricht een culinaire en maritieme gebeurtenis. Veel plezier en eet smakelijk!

Inclusief:
  • Privé rondvaartboot
  • Onbeperkt pannenkoeken buffet

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Als u wilt kunnen we u ook één van onze ervaren gidsen laten meevaren. Terwijl u lekker onderuit zit en geniet van de boottocht, vertelt hij of zij de mooiste verhalen en anekdotes over de plaatsen waar u langs vaart.

Wilt u uw eigen Maascruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Alles is mogelijk! Neem contact met ons op om uw boottocht te bespreken.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit vaararrangement van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan