Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokeravond met diner en Pokerworkshop in Valkenburg

Details over dit uitje

Zin om een gokje te wagen? Boek dan nu de pokeravond met diner in Valkenburg. Onder begeleiding van een professional leert u alle kneepjes van het vak.

Neem de gok en ga all-in tegen uw vrienden of collega’s en laat zien dat u niet bluft. Bluf uzelf naar de overwinning! Nadat u al uw moed gebruikt heeft bij het pokeren is het tijd voor een heerlijk diner in een van onze toplocaties.

17.00 – 20.00 Pokerworkshop

Deze pokeravond van Maastricht Excursies begint met een gezellige workshop Pokeren, waar wij de fijne kneepjes van dit spel van A tot Z aan u voorleggen. Vergeet de zonnebril niet, trek uw beste pak aan en neem plaats aan de pokertafel. Uw avondje in Maastricht begint in stijl!

Onze professionele pokerinstructeur laat geen detail onbesproken. U maakt kennis met alle in’s en out’s van het pokeren en leert het bijbehorende jargon, van Add-on tot aan de Winner’s Circle. Tevens wordt u geleerd om te gaan met verschillende tactieken en strategieën.

Nadat u kennis heeft genomen van de spelregels is het tijd voor toernooi en wordt uw kennis op de proef gesteld. Bluf, zet een pokerface op en win dit toernooi… Succes!

20.00 – 22.00 Diner

Na de cursus nodigen wij u uit voor een uitgebreid drie gangendDiner, u ontvangt van ons een lijst en dan kunt u zelf uw restaurant naar wens uitzoeken.

Let op!

Maximaal 10 personen per tafel.

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Gebruik van pokertafel en attributen
  • Speluitleg door professionele pokerleraar
  • Een leuke attentie voor de winnaar
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Valkenburgse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan