Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Diner in Valkenburg

Details over dit uitje

De Popquiz Diner staat op ons programma. Wilt u uw kennis testen over de grootste hits van toen en nu én lekker dineren? Dan is dit uw uitje.

U wordt ontvangen door onze quizmaster op een toplocatie in het centrum van Valkenburg waar u gaat genieten van een heerlijk 3-gangen diner, onze quizmaster staat te trappelen om te starten met de quiz en u de leukste vragen te stellen.

Bij uw reservering kunt u aangeven welke hits uit welke periode aan bod wil laten komen. Want de laatste hit van de Blue Diamonds is misschien een beetje teveel van het goede.

Muziek van vroeger is natuurlijk leuk, maar het moet wel nog goed klinken! U heeft keuze uit verschillende jaartallen, de 90ties, 80ties of wellicht nog verder terug. Hieronder ziet u de mogelijkheden:

- 60's & 70's
- 80's & 90's
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Laat zien hoeveel u daadwerkelijk weet van popgroepen en bands zoals U2, Take That, Kaiser Chiefs en andere artiesten. De vragen en muzieknummers worden op u afgevuurd door onze eigen enthousiaste quizmaster. Uiteraard mag u op voorhand de teams zelf samenstellen maar u kunt er ook voor kiezen om dat door onze quizmaster te laten doen.

Inclusief:
  • Pop quiz
  • Enthousiaste begeleiding door een enthousiaste quizmaster
  • 3-gangen diner
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan