Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz in Valkenburg

Details over dit uitje

Bent u een muziek expert? De Pop quiz staat op het programma. Als u wilt genieten van de leukste hits, dan is dit hét evenement voor u.

Op een gezellige locatie in het centrum van Valkenburg kunt u terecht voor een zeer feestelijk groepsuitje met vrienden en familie of collega’s die van stappen en muziek houden.

Test uw kennis van de muziek van de Nederlandse Top 40, aan de hand van leuke vragen, geluidsfragmenten en muziekclips. Maar we beperken ons niet tot Nederland.

Onze quizmaster stelt u ook vragen over de bandleden van Coldplay? Vraagt aan uw team of jullie weten u in welk decennium de Punk zegevierde, de Discomuziek, Garagerock, R&B? Kent u alle nummer 1 hits van George Baker? En die van Katy Perry? Nee? Ga dan eerst maar even oefenen, want u kunt leuke prijzen winnen als u deze quiz wint! Onze quizmaster maakt er een groot muzikaal spektakel van!

We kunnen we deze gezellige muzikale quiz natuurlijk geheel aanpassen aan ‘uw eigen tijd’ (Sixties, Seventies, Eighties of Nineties), uw geboortejaar of aan een specifiek muziekgenre of artiest. Alles is mogelijk!

Dus, doe u best, zing mee, denk na en win de hoofdprijs tijdens de ValkenburgsePopquiz!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Locatie hartje Valkenburg
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan