Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the stars diner in Valkenburg

Details over dit uitje

Het gelijknamige Tv-programma heeft één groot probleem, het zijn allemaal BN-ers! Waarom gaat u zelf niet eens Ranking The Stars spelen met vrienden of collega's? Alles is al in gereedheid gebracht om uw groepsuitje in Valkenburg oergezellig te maken. Het is het ideale groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die wel eens wat geheimpjes of rare gedragingen van elkaar wilt weten. En samen met een overheerlijk 3-gangen diner wordt het een avond om nooit te vergeten.

Op een gezellige locatie in het centrum van Valkenburg worden jullie ontvangen door onze enthousiaste quizmaster die inmiddels al het een en ander over jullie weet. Voordat jullie quiz gaan spelen, vult iedereen namelijk een vragenlijst in zodat wij erachter komen waar de leukste onthullingen precies zitten. Aan de hand van de vragenlijst, stellen wij het complete quizprogramma samen. Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams of koppels die samen moet werken om een zo goed mogelijke "ranking" van de tegenpartij te maken.
Tussen het spelprogramma door serveren we overheerlijke gerechten en een glaasje wijn of fris. In twee spelronden ontdekken we wie van wie het meeste weet.

Wie is een echte womanizer en heeft er twee aan elke vinger? Welke dame staat eigenlijk een beetje te lang voor de spiegel? Wie heeft het meeste paar schoenen, wie weet het meeste van wie en waarom eigenlijk?

Uiteraard zal ieder team een 'ranking' moeten maken. Het team dat de beste inschattingen over de andere deelnemers heeft gemaakt, ontvangt van onze spelleider de enige echte Ranking The Stars hoofdprijs.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • 3 gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Prachtige Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum Valkenburg
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan