Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the stars in Valkenburg

Details over dit uitje

Op een gezellige locatie in het centrum van Valkenburg geven wij het startschot voor deze hilarische quiz. Jullie kunnen ook als koppel of team te werk gaan. Een beetje onthullend maar vooral om te lachen, tijdens de quiz ‘ranken’ jullie vooral elkaar. Wie staat bovenaan als het gaat om de meeste bekeuringen en wie van de dames heeft de meeste moeite met inparkeren?

De eerste en derde ronde:

Wie kent wie echt goed? De quizmaster stelt diverse meerkeuzevragen en open vragen. We zullen geregeld een muziekfragment ten gehore brengen, wat zal leiden tot een sfeervolle ambiance. Weet u wat de anderen vroeger wilde worden of met wie ze wel eens een beschuitje zouden willen eten? Of u het nou weet of niet.. het gaat sowieso onthuld worden!

De tweede en vierde ronde:

Aan de hand van de vooraf ingevulde lijsten hebben wij berekend hoe hoog u geklasseerd bent per kwestie. Tijdens de quiz dient u in te schatten hoe de groep ‘gerankt’ heeft en daarna nodigt de quizmaster een team uit om hun antwoorden te motiveren. Oei… ziet u zichzelf hier maar eens uit te redden! Hilariteit gegarandeerd!

Inclusief:
  • Enthousiaste Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Locatie hartje Valkenburg
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelevenement in Valkenburg kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan