Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Ratrace 88 in Valkenburg

Details over dit uitje

Een combinatie van grappige spellen en uitdagende opdrachten, dat is The Ratrace 88 in Valkenburg, maar wees op uw hoede want er is een Rat binnen uw team!

Het spel is een variatie op de bekende tv-programma's Wie is de Rat en Crazy 88, een waanzinnige mengelmoes van humor, plezier en uitdagende opdrachten

Pas op in de tussentijd is er iemand plannetjes het smeden om de opdrachten te dwarsbomen! Deze Rat is iemand in uw gezelschap en zal niet aarzelen om tijdens de Ratrace roet in het eten te gooien!

Beleef dit uitje nu met korting!

Voor het spel wordt u opgedeeld in teams van 5 - 8 personen en gaat u aan de slag met 10 waanzinnige, grappige en uitdagende opdrachten. Met de camcorder legt u alle volbrachte opdrachten vast op beeld als bewijsmateriaal. Maar treuzel niet want het de opdrachten moeten binnen de tijd worden uitgevoerd! Het team dat de opdrachten het beste en het snelste uitvoert is de winnaar! Ook belangrijk, welk team weet na afloop wie de Rat is?

De opdrachten variëren maar zijn zoiets als: Drink bij een vreemde thuis een drankje met de hele groep. Ga op zoek naar een microfoon en zing het volkslied. Maak een groepsfoto waarop tenminste 5 verschillende nationaliteiten te zien zijn. zoiets dus.

In de tussentijd probeert de Rat alles in soep te laten lopen, om zodoende waardevolle tijd te verliezen. Georganiseerd gek doen binnen de tijdslimiet, dat is de Ratrace 88!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 lekkere drankje
  • Drankje voor onderweg
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 - 14 personen € 29,50: NU € 25,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 27,50: NU € 23,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 25,50: NU € 21,50 p.p. excl. BTW

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van uw groep, van een beetje idioot tot héél idioot!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Neem gerust ook een kijkje bij onze andere uitjes en arrangementen in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan