Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding met gids in Valkenburg

Details over dit uitje

Wij nodigen u uit voor een Rondleiding in Valkenburg, op deze manier leert u de stad van A tot Z te kennen: een ervaren gids laat u alles zien en horen over de oude stad, de prachtige historische monumenten en het boeiende verleden.

Onze gidsen weten als geen ander een groepsuitje interessant, verrassend en vooral leuk te maken door het vertellen van boeiende anekdotes over Valkenburg als toeristische trekpleister van zuid Limburg. Zij kennen de bekendste monumenten, de geheime plekjes en weten de feiten die niet in de toeristenfolder staan aangegeven.

Via de oude straatjes en steegjes komen we steeds langs andere historische plekken, waar een belangrijk verhaal over te vertellen is.

Het is mogelijk om halverwege de tour een bezoekje te nemen bij een typisch Valkenburgs café te bezoeken. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Inclusief:
  • Pauze in typisch Vaklenburgs café
  • Vakkundige begeleiding (gids met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Valkenburgse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan