Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Salsa-Tapas-Swingnight in Valkenburg

Details over dit uitje

Heeft u zin om te swingen en heerlijk op het ritme van de muziek mee te gaan? Dan hebben wij het juiste arrangement voor u, namelijk de Salsa-Tapas Swingnight in Valkenburg. Leer de kneepjes van dit vak en dat allemaal onder het genot van een tapas diner en een drankje!

17.00 - 18.00 Salsa en Merengue Dansworkshop

Altijd opzwepend en sexy, deze Salsa-Tapas Swingnight maakt van elke stijve hark een soepele performer. Een uitstapje voor iedereen die wel eens de voetjes van de vloer wilt gooien.

De Salsa, dé opzwepende ritmes oorspronkelijk uit Cuba, daar kunt u gewoon niet bij stil blijven staan! U krijgt het al snel te pakken, onze dansinstructeur en instructrices leren u in korte tijd de subtiele bewegingen van de Salsa.

U leert de basisstappen van salsa en merengue tijdens deze workshop. U danst mee op een swingend deuntje dat u vanzelf meeneemt in het ritme EN iedereen doet gezellig mee!

18.15 - 20.30 Tapas Diner

Nadat de workshop gedaan is kunt u gezellig napraten over alles wat u geleerd heeft. Tijdens het napraten worden u verschillende Spaanse tapas gerechten geserveerd en kunt u hier heerlijk van smullen onder het genot van een lekker drankje, u heeft het verdiend!

We sluiten deze unieke Swingnight in Valkenburg af met een Grand Dessert, smakelijk!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding / dansworkshop
  • Locatie hartje Valkenburg
  • Uitgebreid 3-gangen tapas diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Valkenburgse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan