Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Salsa Workshop in Valkenburg

Details over dit uitje

Even gezellig met vrienden en vriendinnen op stap in het toeristische Valkenburg? Schrijf je in voor de Salsa Workshop in Valkenburg en leer hoe je op de mooiste Latijns-Amerikaanse klanken uitdagend en soepel beweegt. Salsa is een dans vol passie en plezier! Wij leren jullie hoe je geniet van opzwepende muziek die al eeuwen man en vrouw laat swingen.

Salsa is niet statisch maar legt de nadruk op beweging. De Antilliaanse, Cubaanse of Colombiaanse Salsa, de dansvorm kent vele uitvoeringsmogelijkheden. Jullie dansleraren en leraressen zorgen ervoor dat iedereen de diverse danspassen tot in de finesses beheerst. Bij de Salsa leidt officieel de man. Hij bepaalt aan de hand van de muziek de diverse dansfiguren. Maar dat wil niet zeggen dat je niet ook heel goed met een vriendin de Salsa kan dansen. Het ritme van de Salsa is zeer speciaal maar na een tijdje oefenen heb je de smaak zo te pakken.
Organiseer het meest swingende uitje in Valkenburg samen met vrienden en vriendinnen.

Inclusief:
  • Gezellige locatie Valkenburg
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Maastricht Excursies in Valkenburg kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop in Valkenburg kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Valkenburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan