Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Schilderworkshop met Robert Jan van Melle in Maastricht

Details over dit uitje

Op zoek naar dat creatieve groepsuitje of bedrijfsuitje in Maastricht? Reserveer een gezellige schilderworkshop met Robert Jan van Melle, één van de bekendste kunstenaars van Limburg. Zijn schilderijen kent u vast, schilderijen van de Maastrichtse skyline bijvoorbeeld, in allerlei kleuren uitgevoerd en in zijn typische naïeve stijl geschilderd. Maastricht Excursies neemt u mee naar een sfeervolle locatie waar we u van harte welkom heten met koffie en thee.

De gehele workshop staat in het teken van ons mooie Maastricht en het prachtige Limburgse landschap eromheen. Robert Jan weet als geen ander iedereen te stimuleren en te inspireren een eigen landschap of skyline op het canvas vast te leggen. Na een korte inleiding over de techniek die hij zelf veelvuldig gebruikt, gaat u aan de slag op een canvas van 40 x 40 cm. Genoeg ruimte dus om uw eigen panorama in uw eigen stijl te creëren.

Deze schilderworkshop duurt circa 2.5 uur. U kunt de workshop ook met een paar uur verlengen of tijdens de workshop even lunchen of genieten van een stukje vlaai. Wilt u na de workshop even heerlijk dineren samen met uw gehele gezelschap? Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers.

Inclusief:
  • Schilderbenodigdheden
  • Prachtige locatie in het centrum
  • Koffie en thee
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Optioneel:

- Lunch
- Lekkere vlaai

De workshops van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan